Моето име е Иван, и аз мразя всеки един от вас. Всичките сте дебели, умствено изостанали, хора без личен живот които прекарват всяка секунда от своя ден гледайки тьпи картинки. Вие сте всичко лошо на тоя свят. Честно, получавали ли сте някога секс? Искам да кажа, предполагам че е готино да се присмиваш на другите хора заради собствените си несигурности, но вие всички го докарвате до едно съвсем ново ниво. Това е дори по-лошо от лъскане по снимки от фейсбук. Не бъди непознат. Само ме оцели с най-добрия си удар. Аз съм що-годе перфектен. Бях капитан на футболния отбор, и нападател в отбора ми по баскетбол. Какъв спорт практикуващ, освен "да го лъскащ върху нарисувани японски хора"? Също получавам само шестици, и имам супер секси приятелка (тя тъкмо ми духа; беше ТОЛКОВА готино). Вие всички сте педали, които само убиват себе си. Благодаря за вниманието. Снимката е свързана: Това съм аз и моята кучка.
>>444 готини тройки
>>442 Здрасти, Иван. Приятно ми е да се запознаем.
Meu nome é João
>Cool Story Bro.
и дебел и грозен съм, но и от секс не съм се лишил. между нас има голяма разлика - ти трябва да се доказваш пред кифлите да им ходиш по гайдата да им търпиш капризите и за какво? :) за две шепи препикано месо ? я ти пусне я не !!! аз съм неебавка. аз ги питам само едно нещо – КОЛКО? и ме гледат в очите чукам която поискам и в каквато поза искам. и не ми се налага да чувам - ДЕВСТВЕНА СЪМ :) БОЛИ МЕ ГЛАВАТА :) ДОЙДЕ МИ МЕНЗИСА:) няма сръдни и обяснения в любов..... и т.н пожелавам ти здрави нерви с пръдлите да имаш. а, и между другото - колко пръдли са ти позволили да ги изчукаш в гъза? щото аз ги чукам само отзад
>>820 trolled hard
>>820 С тоз малкия трън ли бе?
>>823 Хаххаха тва ме разби.
>>823 >>824 Сега като се замислих Бичето откъде е...фикс.
Хладна? :D
>>838 Превел съм го буквално, щото така се получава по-кретенски някакси.
Не просто "хладна приказка брат" ми звучи супер смешно.
Бля. Читая как вы общайтесь, я понял что болгары вообще не люди. Хэллоу из Белорашки
>>867
>>868Что, простите?
>>867 >общайтесь >й Не позорься, блядь.
Посаны, а я думал мне одному нехуй делать.
>>442 Иване, върви се застреляй. Кучката ти не струва. Убеден съм, че дори не те обича. Майната ви и на двамата, както и на фалшивите ви чувства. Аз чакам Перфектната. Знам, че ще дойде. Освен това съм само на 28, имам време. Животът е пред мен.
Аз съм мазен циганин с косми в задника.